MAMAZ op de kaart zetten!

Ik heb een missie met MAMAZ en daar kun jij me wellicht bij helpen en tegelijk ook jezelf op de kaart zetten. Lees snel verder over mijn missie  of klik op de knop hieronder en vlieg direct naar de advertentie mogelijkheden.

Als mama ben je een groot rolmodel

Juist dan is het belangrijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. Niet vanuit egoïsme, maar zodat je kunt blijven zorgen en geven, zonder dat je zelf op raakt.

Wegcijferen
Ik zie nog zo vaak gebeuren dat een vrouw zich helemaal wegcijfert, vanuit liefde, maar hierin zichzelf vergeet.
En om mijn dochters maar even te citeren: “Daar word je echt geen leukere mama van hoor!”.

Natuurtalent of worstelaar?
Maar hoe doe je dat dan; Dat goed voor jezelf zorgen? De ene vrouw lijkt een natuur talent, de andere vrouw worstelt zich door de dagen heen, snakkend naar een momentje voor zichzelf, maar niet wetende hoe.

Luchtige stap richting ademruimte
Soms is de stap richting coaching te groot, of niet nodig, maar zijn vrouwen wel op zoek naar een luchtige, behapbare manier om die eerste stap te zetten richting meer ruimte en aandacht voor wie zij zijn.

MAMAZ magazine is die eerste stap en een mooie inspiratiebron om blijvend tijd voor jezelf te nemen.

Jouw unieke ik
Want naast moeder, dochter, partner en alle andere rollen die je vervult, ben je je unieke ik. Ik help vrouwen o.a. met de MAMAZ om deze unieke ik (weer) te ontdekken.

Mijn missie
Dat de komende jaren minimaal 1000 vrouwen kennis zullen maken met het MAMAZ magazine en zo ook die stap zetten naar ruimte en aandacht voor wie zij zijn.

Lees snel verder hoe jij me hiermee kunt helpen en tegelijk jezelf in de spotlights kunt zetten!

Mama coach

MAMAZ verovert Nederland?!?

Samen met mijn dochters heb ik een mega landkaart gekocht. Elke keer dat er een MAMAZ besteld wordt, wordt er vol enthousiasme een punaise geplaatst.

Ik kan je vertellen; het is een ware strijd wie de plaats mag zoeken en wie de punaise mag prikken.

Ons doel is natuurlijk een landkaart bomvol punaises.Daar heb ik naast naamsbekendheid ook budget voor nodig.

Ik wil MAMAZ namelijk het liefst standaard kunnen aanbieden voor de actieprijs van €11,- inclusief verzending. Op die manier blijft het echt een leuk cadeautje voor jezelf of een ander.

Advertentie /sponsor mogelijkheden

Heb jij als ondernemer een mooi product of dienst dat helpt om het leven als (ondernemende) vrouw en moeder net wat makkelijker, mooier of fijner te maken? Check de advertentie pakketten.

Wat levert het je op?

  • Een mooie, duidelijke advertentieplek
  • Zowel offline als online zichtbaarheid door heel Nederland
  • MAMAZ is tijdloos en een bewaar magazine om regelmatig in te bladeren en lezen. Je advertentie zal dus meerdere keren gespot worden
  • Oplage van MAMAZ is groeiend en minimaal 200 stuks
  • Gratis jouw eigen MAMAZ exemplaar

Editie 3 komt eind september/begin oktober 2021 uit.

Wow, wat een mooi magazine! Het is heel inspirerend en zet je even stil. Ik ervaar het als echt heel fijn.
Cora

Een heerlijk magazine om te lezen en inspiratie uit te halen voor meer ruimte voor mijzelf. Mooi en uitnodigend ontworpen.
Tamara

MAMAZ Magazine is een cadeautje voor jezelf, het inspireert en geeft rust. Zeker weten dat ik de volgende editie ook ga lezen.
José

Heerlijk magazine, echt voor jezelf. Een eyeopener. Zo ontzettend leerzaam.
Elize

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit magazine & inspiratie dagboek?
MAMAZ magazine is bedoeld voor vrouwen die ook moeder zijn en weer wat meer de vrouw achter de mama willen ontdekken. Voor als je aandacht wilt maken voor jezelf en hier interessante verhalen van andere moeders over wilt lezen. Het dagboek gedeelte helpt je tot rust te komen en in die rust jezelf beter te leren kennen.
Wat is het verschil met elk ander mama tijdschrif?
Natuurlijk er zijn al genoeg tijdschriften op de markt. Ik ben me hier zeker bewust van. Maar ik geloof ook dat er bij iedereen een ander magazine of tijdschrift past. Bovendien is MAMAZ niet alleen een tijdschrift, maar ook een dagboek voor een stukje zelfreflectie. Een werkboek om mee aan de slag te gaan.
Ik heb een vraag die er niet bij staat.
Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .