De durf te dromen experience wordt op dit moment niet gegeven. Klik hier voor mijn huidige aanbod.

mama

Expert in wegcijferen

Ik weet als de beste hoe je je kunt wegcijferen in zorgen voor de ander. Ik weet ook hoe je daar mee stopt. Stap 1 is dit inzien en  investeren in jezelf!
Naast mijn achtergrond als Sociaal pedagogisch hulpverlener en coach, ben ik ook moeder van drie dochters van 9,6 en 1 jaar.

Mijn aandacht verdelen tussen alle rollen die ik heb en tegelijk ruimte houden voor mijzelf en mijn ambities. Het is mij steeds beter gelukt en ik wens jou dat ook toe!

We zetten onszelf zo vaak onderaan onze to-do lijs t en stoppen met dromen. Ik ben er voor de vrouw die besluit dat het tijd is om daar mee te stoppen en besluit dat het tijd is voor groei.

 

Het is fijn om even met mijzelf bezig te zijn op een opbouwende manier. Je leert ook ontspanningstechnieken om je hoofd tot rust te brengen. Dit is erg fijn na een drukke dag. Ook de ervaringen van andere moeders horen helpt mij. Elisabeth zorgt voor een omgeving waarin je je vrij voelt om over dingen te praten.

Nanda

Het geeft zoveel inspiratie! Echt even met je eigen verlangens bezig zijn. Doen!
Heel fijn hoe Elisabeth begeleidt. Stil staan bij je eigen dromen en verlangens als vrouw, je kunt het gewoonweg niet overslaan. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt.  Wat ik er uit gehaald heb is dat ik wat liever wil zijn voor mijzelf en mij hierin niet laat afleiden door andere dingen.

Brenda

Deze cursus is echt een bewust moment voor jezelf waardoor je tijd hebt om weer in contact te komen met dat wat belangrijk voor je is. Bij mij betekende dit het zetje dat ik nodig had om mijn eigen  praktijk te starten.

Cynthia

Zorg goed voor jezelf en haal energie uit jouw passies en dromen

Volg je mij al op Social Media?

Via Social Media deel ik nog veel meer inspiratie en neem ik je mee in mijn eigen leven als moeder van 3 schatten van meiden, elk met hun eigen karakter en zorgen.