Minder strijd, meer tijd

Vol zelfvertrouwen, op jouw eigen unieke manier

Herken je dit?

Je bent jezelf een beetje kwijt

Je weet niet goed meer wat je zelf wilt, wat je dromen zijn. Je mist de sprankelende, inspirerende, geweldige, energieke vrouw die je was. Is dit nu wat je wilde?

Je hoofd barst uit elkaar en je lijf is moe

De dag schiet aan je voorbij. ‘s Avonds hang je uitgeblust met een bluh-gevoel op de bank.

Je hebt een kort lontje en hebt de politie pet op

Je hoort jezelf snauwen naar je kinderen en mopperen op alles en iedereen.  Je geniet steeds minder van de leuke dingen.

Je voelt je tekortschieten als moeder.

Het lijkt of alle moeders precies weten wat ze moeten doen, maar dat jij de cursus “perfecte moeders” gemist hebt. Regelmatig zit je met je handen in het haar. 

mama droom

Minder strijd, meer tijd

Er 100% ontspannen zijn voor je kind. Gelukkig en tevreden zijn met jezelf en de rollen die je hebt. Tijd om te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Dit klinkt als een droom. En wat nu als die droom werkelijkheid kan worden?

Moeder zijn brengt zorgen met zich mee. Of het nu grote of kleine zorgen zijn, wel of niet gepaard met een stempeltje, ze zijn er en ze beinvloeden je.

Toen onze dochter een aantal jaar geleden ziek werd cijferde ik mijn eigen behoeften volledig weg. Tot ik bij de huisarts zat met een waslijst aan klachten. Ik besloot dat het zo niet langer kon. Vanaf dat moment ben ik mijzelf de ruimte en aandacht gaan geven die ik nodig heb om een ontspannen moeder te zijn. Zonder uitgeput te raken.

Ik ging mij weer energiek en vol passie voelen.

De dagen voelden niet meer als een lange sleur doordat ik koos om het leven te leven volgens onze eigen regels. Die passen bij mij en mijn gezin.

Ik volg hierin steeds meer mijn hart.

Jij kunt dat ook!

Volgens mijn MAMAZ methode.

“Mijn missie is dat jij  tijd & aandacht voor jezelf als normaal gaat zien, zonder je schuldig te voelen.

De vrouw achter de mama

Die mag op de voorgrond komen. Die mag gaan stralen van binnenuit. Want je hebt het allemaal al in je. Soms heb je alleen even die spiegel nodig om dit zelf ook te zien.

Wat voor coach ben ik?

  • Ik stel je de vragen die jij jezelf niet durft te stellen.
  • Ik laat je kennismaken met oefeningen om dichterbij je gevoel te komen.
  • Ik help je hiermee ontdekken wat voor vrouw en moeder jij bent en wilt zijn.
  • Ik ben tegelijkertijd ook lekker down to earth, dus we blijven met beide benen op de grond staan ;-).
  • Naast coach ben ik zelf ook moeder, heb ik zorgen om mijn (hooggevoelige) kinderen, zwanger geweest en bevallingen doorgemaakt.
  • Ik weet dus hoe het is, hoe het voelt, hoe ongeloofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen.
  • Als het nodig is geef ik je de spreekwoordelijke schop onder je kont.

 

Meer Aandacht voor MAma Zelf met de MAMAZ methode.

Jouw pauzeknop

Je weet wat je nodig hebt om meer energie en ontspanning te voelen. Je ontdekt wat de subtiele signalen bij jou zijn om pauze te houden en hoe je dit moment ook echt pakt.

Zonder schuldgevoel

Je gaat bewust tijd nemen om op te laden. Om te doen waar jij happy van wordt, energie van krijgt of juist totale ontspanning. Zonder je hier schuldig over te voelen naar je kind(eren) of partner.

Jezelf zijn ontdekken

Weten wie jij bent en wat je wilt is zo belangrijk. Je zegt nee tegen oude patronen en hebt ontdekt wat je nodig hebt om ja te zeggen tegen jouw dromen en verlangens.

Waard genoeg

Je gaat jezelf waard genoeg vinden om ruimte in te nemen en te doen wat jij wilt doen en belangrijk vindt. Te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dit zorgt namelijk voor de uitweg uit de sleur die de hectiek van het moederschap kan opwekken.

Moederen op je best

De moeder van je dromen zijn, inclusief de shit happens momenten, zorgen, driftbuien en tot-10-tel-dagen. Omdat jij volledig oke bent met jezelf, kun je beter zorgen voor je gezin en jezelf.

Ervaringen van andere moeders

Ik heb de online cursus gevolgd bij Elisabeth en weet nu meer wat ik zelf wil, welke kant ik op wil met mijzelf/gezin. Dat komt vooral door het moodboard dat ik gemaakt heb tijdens de cursus.

Elisabeth komt rustig over wat ik als enorm prettig heb ervaren. Daardoor waren de momenten dat ik met de cursus/video’s bezig was al een moment van ontspanning voor me.

Laura

Deelneemster online cursus

De workshop geeft inspiratie. Echt even met je eigen verlangens bezig zijn. Doen!
Heel fijn hoe Elisabeth begeleidt en faciliteert. De workshop heeft mij bewustzijn opgeleverd. Stil staan bij je eigen dromen en verlangens als vrouw, je kunt het gewoonweg niet overslaan. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Wat ik mee neem is dat ik wat liever wil zijn voor mijzelf en mij hierin niet laat afleiden door andere dingen.

Brenda

Deelneemster workshop droombord

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt. De verandering zit in jezelf.

Door coaching duik je bij jezelf naar binnen met veel “a ha” momenten als gevolg. Coaching gaat om kleine veranderingen, die groots effect zullen hebben, waarbij je leert te vertrouwen op je gevoel.

• Je leert jouw persoonlijke grenzen te kennen, hierdoor kun je ze ook gaan aangeven aan de wereld om je heen.

• Je ontdekt hoe je ja kunt zeggen tegen jezelf, zodat jij zonder schuldgevoel kunt doen waar jij happy van wordt en energie van krijgt.

• Wat werkt voor je buurvrouw, hoeft niet voor jou en jouw gezin te werken. Je gaat dus voorwaarden stellen voor hoe JIJ wilt moederen en wilt leven. Er is niet één juiste manier.

• Door dit alles ga jij die klik met jezelf weer ontdekken en die ontspannen vrouw en moeder van je dromen zijn.

Want als jij volledig oké bent met jezelf kun je ook die #@*&%!-momenten, zorgen, driftbuien en tot-10-tel-dagen aan.

Schop onder je kont
Door te investeren in coaching geef je jezelf de spreekwoordelijk schop onder je kont om jezelf weer bovenaan te zetten. En elke investering die jij doet in jezelf straalt direct door naar de mensen van wie jij het meest houdt, inclusief jijzelf ;-).

Check de mogelijkheden, of vraag eerst een gratis Check-in gesprek aan om kennis te maken.

Stop met uitstellen en begin nu!

Volg je hart. Maak tijd voor je dromen (groot en klein). Leef nu en niet later.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze coaching?

Mijn coaching is voor iedere moeder die meer tijd voor zichzelf wil creeren. Elke moeder die besloten heeft dat bewust ruimte maken voor zichzelf nodig is en graag leert hoe ze dit daadwerkelijk kan doen.

Voor wie is deze coaching niet?

Mijn coaching is niet voor jou als je op zoek bent naar begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen of depressie-gevoeligheid. Het is namelijk geen vervanging van enige vorm van behandeling hiervoor.

Wanneer kan ik starten met een cursus/coaching?

In principe kun je op elk moment starten met een cursus of je opgeven voor een wandeling.

Check het specifieke aanbod voor data en momenten.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Vanaf het moment dat je met een cursus start ben je al resultaat aan het behalen, aangezien je vanaf dat moment al meer tijd en aandacht aan jezelf geeft dan voordat je begon. 

Bovendien hangt het helemaal af van hoeveel tijd je wilt investeren in jezelf. Mijn advies is om dagelijks even met de oefeningen bezig te zijn en in ieder geval 2 x per week een moment in te plannen. Op die manier wordt het steeds logischer om tijd aan je eigen ontwikkeling, dromen en verlangens te besteden.

Worden de cursussen en coaching vergoed?

Vanuit de zorgverzekering worden mijn cursussen niet vergoed. Sommige werkgevers hebben een budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus handig zijn om bij je werkgever te informeren.

Is de investering echt een struikelblok, maar voel je aan alles dat je dit wilt doen? Neem dan contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

Ik heb het al zo druk. Ik heb geen tijd om de oefeningen te doen. Wat nu?

Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

Stel jezelf de vraag: Kun je de tijd niet vinden, of durf je de tijd niet te vinden? 

De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉 

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .

Mede-moeders aan het woord

Iedere dag opnieuw kijk ik uit naar de mamma coaching berichtjes. Wat maakt deze mamma van 3 vandaag weer mee en hoe weet ze puur en eerlijk weer tips te geven om met zoiets om te gaan. Ik vind het geweldig om haar tips te lezen en toe te passen.

Vooral het kopje koffie (voor mij dan thee) maakt dat ik even een momentje kan pakken om de situatie te bekijken zoals deze is en daar weer op te kunnen handelen. Ik loop graag vanaf de zijlijn mee in het leven van deze mamma coach die ook gewoon lekker normaal mamma en mens en vrouw is. Heerlijk herkenbaar. En dat maakt het ook fijn.

Marisca

Elisabeth heeft mij een flinke zet gegeven met de opdrachten en inspiratie video’s in de online cursus. 

Ik heb inmiddels een start gemaakt met mijn eigen ergotherapie praktijk. 

Mirjam

Deelneemster online cursus

Ben jij er ook klaar mee om altijd onder aan je to-do lijstje te komen?

Wacht niet langer! Zet jezelf vandaag nog op je to-do lijst door een gratis check-in gesprek.
Je wordt er een nog leukere vrouw en moeder van 😉